fer poemes

POEMES PER A LA MARATÓ
Temàtica: Regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits

Què és el projecte de l’ARC “Poemes per a la Marató”?
Aquest projecte neix amb l’objectiu de col·laborar en la Marató de TV3 del present any 2011, dedicat a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. La intenció és promoure l’escriptura de poemes sobre aquesta temàtica i aconseguir que alguns d’ells siguin il·lustrats per diversos artistes. Les obres resultants seran exposades i venudes per un import assequible i el total recaptat per aquest concepte es convertirà, íntegrament, en un donatiu per a la Marató de TV3. L’escriptor/a i l’artista que hi participi donen la seva obra de forma gratuïta en benefici de la Marató.

Qui pot participar?
“Poemes per a la Marató” és obert a totes aquelles persones que vulguin aportar una mica d’art i de temps. Tant en l’àmbit de l’escriptura com de la il•lustració.

Presentació de poemes
- Els poemes hauran de fer referència a la temàtica d’enguany de la Marató de TV3, i hauran de tenir una extensió màxima de 8 versos (per tal de facilitar la tasca a l’artista que s’encarregui de la seva il·lustració)
- S’hauran d’enviar per correu electrònic i en document word annex a l’adreça associacio.relataires@gmail.com (en el document cal que hi consti el títol, el text del poema, i el nom de l’autor/a)
- Una comissió encarregada de la recepció d’aquests originals els penjarà al portal literari Relats en Català sota el nick conjunt “Poemes per a la Marató”, tot fent un copiar i enganxar del document rebut

Il·lustració de poemes
[Totes aquelles associacions d’artistes, o artistes a títol individual, que vulguin participar en aquest projecte, s’hauran de posar en contacte amb l’ARC a través de l’adreça associació.relataires@gmail.com, per tal de rebre el document amb els detalls explicatius d’aquesta col·laboració]
- Els i les artistes podran seleccionar, d’entre tots els poemes penjats al portal literari Relats en Català sota el nick “Poemes per a la Marató”, l’obra que vulguin il·lustrar
- La tècnica i mides de l’obra resultant per part dels i de les artistes es detallen en document annex

• Exposició i venda
- Des de l’Associació de Relataires en Català promourem l’exposició de les obres resultants en diverses sales (centres cívics, biblioteques...). De la ubicació d’aquests centres col·laboradors anirem informant a mesura que es tanquin els acords. Amb tot, si una associació d’artistes prefereix exposar les obres seleccionades pels seus associats en el propi local, només caldrà que ens ho comuniquin.
- L’import íntegre de la venda de les obres anirà a parar a la Marató de TV3. Els artistes autors i autores dels poemes il·lustrats concretaran el preu de venda exacte dins un marge que indicarà oportunament l’ARC (marge que ha de fer assequible la venda de les obres).

• Inici del projecte
- La recepció de poemes, punt primer per començar a tirar endavant aquesta iniciativa, s’obrirà el dia 1 de setembre de 2011

• Duració del projecte
- Els autors/es podran enviar els poemes per participar en aquest projecte fins el 31 de desembre de 2011
- Els i les artistes podran seleccionar poemes per a la seva il·lustració fins el 15 de gener de 2011

Esperem que aquest nou projecte de l’Associació de Relataires en Català tingui una molt bona acollida. Participeu-hi!

Junta de l’ARC