Llibre "Poemes per a la Marató" i la "Marató TV3 per la pobresa"



Benvolguts/des, amics i amigues

Com ja sabreu, al maig es durà a terme la "Marató TV3 per la pobresa" i això ens dóna un bon motiu per tirar endavant el projecte del "Llibre de Poemes per a la Marató"

Per tant, us volem anunciar que ja està en marxa i que es farà mitjançant el servei de venda anticipada de llibres a través del Micromecenatge, amb la Comarcal Edicions

Hem estat uns mesos treballant intensament en aquest projecte i per fi ja és una realitat. Entrant a la secció de Micromecenatge de la plataforma digital www.lacomarcaledicions.com, trobareu ja el primer llibre que es pot adquirir pel servei de subscripció anticipada.

La primera obra que inaugura aquesta secció és ‘Poemes per a la Marató’, una antologia impulsada per l’Associació de Relataires en Català (ARC), que recull el treball poètic de 152 autors que van cedir els seus textos i van ser il·lustrats per 171 artistes i venuts en exposicions i subhasta pública en diverses poblacions, amb l’objectiu de recaptar fons per la darrera Marató de TV3. Es van ingressar al compte de la marató un total de 6.225,00 euros.


Fruit d’aquest treball que interrelaciona cultura i solidaritat, impulsem ara, doncs, des de La Comarcal Edicions, la publicació del llibre.

Com donar suport a aquest projecte?

- Fent difusió d'aquest projecte entre tots els vostres contactes.

- Entrant a la pàgina de Micromecenatge, on hi ha tota la informació necessària sobre el llibre i la manera d’adquirir-lo.

- Seguint les passes que hi ha establertes. Durant 45 dies es podrà reservar els exemplars que es desitgin.

- Si en aquest període s’assoleix un mínim que s’ha marcat per garantir la despesa de l’edició, aquesta anirà endavant. Informarem periòdicament del ritme de vendes anticipades.

- Al final dels 45 dies comunicarem si s’han assolit els objectius per finançar l’edició o no, i si aquesta va endavant. En cas afirmatiu, en aquell moment és quan es cobrarà l’import del cost del llibre i s’indicarà quan és prevista la seva aparició. Per tant, les persones que l’hagin reservat i pagat el rebran a casa en la data indicada.

- D’altra banda, a més de cobrir el cost del llibre, cada compra implica una part de diner solidari que anirà a l’ARC. I aquesta entitat l’aportarà a la propera Marató de TV3: "Marató per la pobresa" que es durà a terme el mes de maig de 2012


Tota aquesta informació es farà pública des dels espais web de La Comarcal i de l’ARC.


Observacions referents al llibre:

Aquest llibre inclourà un poema de cada autor i un CD amb totes les il·lustracions dels artistes.

El preu de venda del llibre és de 12,95€
+ les despeses d'enviament que és d'un sol cobrament de 3€ (sigui quina sigui la quantitat de llibres demanats en una mateixa comanda)

Per tant us animem a comprar-ne més d'un en una mateixa comanda.

Tot el benefici que generi la venda d'aquest llibre s'aportarà  per a la Marató de la pobresa.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració!